• Lorem ipsum

keim gevelverf

Keim gevelverf is een uitstekende gevelverf welke aan een aantal criteria voldoet. Hier leggen we uit welke. Een gevel verven is namelijk toch wel anders dan het verven van de wanden in de slaapkamer. Buitenmuren / gevels hebben veel meer te lijden. Ze staan bloot aan allerlei weersomstandigheden, aan zonlicht en aan vervuilde lucht. Dat beïnvloedt ook het schilderwerk.

Hoewel we in dit artikel praten over gevelverf.. is het vaak zo dat dit muurverf of buitenmuurverf hetzelfde wordt bedoeld.

Keim gevelverf past bij ondergrond

We zeggen het altijd weer: de selectie begint bij het bepalen van de ondergrond. Buitenmuren zijn vaak van baksteen maar er zijn ook gepleisterde gevels en ook houten. Het speelt ook een rol of er al een verflaag op zit. Gelukkig kun je veel soorten gevelverf op diverse ondergronden gebruiken, maar het is wel zaak dit te controleren voor aankoop. Keim heeft juist nagedacht over ieder soort ondergrond en heeft een passende oplossing voor de iedere situatie. 

Keim gevelverf is weerbestendig

Een gevelverf moet het Nederlandse weer kunnen verdragen. Nederland heeft een nat en vochtig klimaat: het kan in juli even hard regenen als in januari. Maar ook de zon kan soms fel schijnen en vergeet ook niet de vorst. Gevelverf moet dit allemaal kunnen verwerken. Keim verven komen uit Duitsland en worden dus ontwikkeld voor ons klimaat. Ze zijn uitvoerig getest en staan bekend om zeer londerhoudsarm. M.a.w. ze zijn zeer goed bestand tegen ons soort weer.

Keim gevelverf die vuil weert

Hoe we verder ook ons best doen om milieuvriendelijk te leven, de lucht zit tegenwoordig vol vervuilende stoffen. Dit is niet altijd zichtbaar maar het heeft wel invloed op gevelverf. Een vuilafstotende gevelverf is daarom de beste keuze. Het is bijna niet voor te stellen maar dit onderscheidt Keim verven wel van vele andere fabrikanten. 

Welke gevelverf moet u kiezen?

Bij het kiezen van goede gevelverf is het ook belangrijk te weten hoeveel lagen er aangebracht moeten worden. Soms volstaat één laag. Dit kan het kostenplaatje aardig beïnvloeden. Dus let op de dekking van de verf! Twijfels? Vertel ons van welk materiaal de muur is. Wij adviseren welke buitenmuurverf het meest geschikt is.

Persoonlijk advies

 

 

 

 

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier