• Lorem ipsum

betonverf

Keim betonverf zijn producten voor de bescherming en verfraaiing van beton. Beton zonder bescherming wordt aangetast door o.a. binnendringend water, chloorzouten en CO2. Het grootste gevaar is dat de schade lijdt tot aantasting van de betonwapening met alle gevolgen van dien. De keuze voor een specifieke beschermingsbehandeling hangt af van de betonkwaliteit en de uitwendige invloeden.

Voor de Keim betonverven gelden de volgende algemene eigenschappen:

  • Waterdampdoorlatend.
  • Bescherming tegen binnendringend water.
  • Milieuvriendelijk.
  • Unieke vormgevingsmogelijkheden.
  • Economisch en duurzaam.
  • Minimale vervuiling door antistatisch en niet thermoplastische eigenschappen.
  • Enorm snelle terugdroging van het beton.
  • Behoudt het oorspronkelijke beton uiterlijk door mineraal matte opdroging.
  • Met alle noodzakelijke certificering.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van specifieke eigenschappen:

Keim productBescherming tegen CO2Bescherming tegen waterindringingBescherming tegen chlorideLazurende (transparante) afwerkingDekkende afwerking
Concreton-W   
Concreton-C  
Concreton-Lasur   
Concreton-Black    

 

Lees voor u bestelt ook de productuitleg van de verf door, het kan zijn dat er bijkomende Keim producten nodig zijn om bijvoorbeeld te verdunnen of voor te bewerken. Producten die vaak in combinatie met de Concreton producten worden gebruikt als voorbehandeling of extra bescherming zijn Keim Silan-100 en Keim Silanprimer.

klik hier om meer te lezen over KEIM Concretal - pdf brochure downloaden

Persoonlijk advies

 

 

 

 

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier

Keim Keim verf - Concreton - Lasur
Keim verf - Concreton - Lasur
Concreton-Lasur is een Keim muurverf. Kenmerken zijn o.a. dunlagige muurverf, transparante muurverf, silicaat muurverf, muurverf voor beton. Ter creatie van het lazuureffect op binnenmuren of buitenmuren
€181,80Incl. btw
Keim Keim verf - Silan Primer
Keim verf - Silan Primer
Silan primer is een Keim primer. Kenmerken zijn o.a. goed hechtende primer, dekkende primer, indringende primer. Hydrofobeermiddel voor de voorbehandeling van minerale ondergronden.
€94,25Incl. btw
Keim Keim verf - Concreton - W
Keim verf - Concreton - W
Keim Concreton W is een waterwerende, strijkklare sol-silicaatverf ter bescherming van betonnen geveldelen, betonwanden in weg en waterbouw, parkeergarages etc. Keim Concreton W toepassen wanneer bescherming vereist is tegen waterindringing
€77,65Incl. btw
Keim Keim verf - Concreton - C
Keim verf - Concreton - C
Concreton-C is een Keim muurverf. Kenmerken zij o.a. beschermende muurverf, waterdamp doorlatende muurverf, silicaat muurverf. Beschermt het beton tegen indringing van agressieve schadelijke stoffen uit de atmosfeer.
€81,70Incl. btw
Keim Keim verf - Betonsnelreiniger
Keim verf - Betonsnelreiniger
Betonsnelreiniger is een reinigingsmiddel voor beton. Keim Betonsnelreiniger reageert na toepassing tot onschadelijke verbindingen.
€77,00Incl. btw