• Lorem ipsum

kleur trends 2023

Er zijn elk jaar meerdere partijen die met de kleur trends van dat betreffende jaar komen met mooie omschrijvingen. Hier vindt u een overzicht van de trendkleuren van 2024.

Blauwgrijs is een van de trendy kleuren voor 2024. Het geeft subtiel een beetje chique uitstraling en past heel goed bij houtafwerkingen. Het is troostend en geruststellend, bevorderlijk voor ontspanning. Ook perzikkleurige tinten zijn een van de trendy kleuren voor 2024. Ze brengen frisheid en harmonie in uw kamers, vooral in combinatie met groene planten en natuurlijk hout.

Andere trendy kleuren zijn 'natuurlijk geel', deze kleur heeft flexa 'Wild Wonder' genoemd en brengt de wonderlijke natuur in huis. Histor heeft de kleur 'Vining Ivy', een groenblauwe kleur voor rust en balans. Nog een een natuurlijke kleur is grijsgroen, deze kleur doet wat Scandinavisch aan en is door Karwei 'Nordic Green' genoemd.

Onderstaande selectie van 'lichtgevende' en geruststellende tinten is afkomstig van onze kleurkaarten KEIM Avantgarde en KEIM Exclusiv en te bestellen in Keim Innostar en Keim Optil. De Flexa, Histor en Karwei trendkleuren zijn vertaald naar Keim kleuren. Bekijkt u ook de kleurenkaarten voor nog meer mooie Keim kleuren. Laat u inspireren ...

Keim trendkleuren 2024

KEIM Avantgarde 247
KEIM Avantgarde 248
KEIM Avantgarde 32
KEIM Avantgarde 41
KEIM Exclusive 9176
KEIM Exclusive 9271
KEIM Exclusive 9432
KEIM Exclusive 9494

 

Andere trendkleuren 2024

KEIM Exclusive 9076 'Wild Wonder'
KEIM Exclusive 9392 'Nordic Green'
KEIM Avantgarde 94 'Vining Ivy'

 

Bovenstaande kleuren zijn altijd een indicatie. Wij hebben geen controle op hoe uw beeldscherm is ingesteld. Een optie is de gratis Keim Spektrum kleurenbrochure te bestellen te bestellen. In deze brochure zijn alle keim kleuren in klein formaat gedrukt. Een ideaal naslagwerk om een idee te krijgen van hoe de kleuren er in het echt uitzien.