• Lorem ipsum

binnenmuur verf

Alle Keim binnenmuurverf beschikt over zeer mooie algemene eigenschappen. Ook heeft elke binnenmuurverf een aantal specifieke eigenschappen die voor u belangrijk kunnen zijn. Wordt er bijvoorbeeld geverfd over bestaande organische verflagen (niet mineraalverf) of direct op een onbehandelde minerale ondergrond (baksteen, beton, stucwerk, spackwerk, gips). Is het belangrijk dat de verf extra bestand is tegen schoonboenen wat zich uit in de schrobklasse (3-goed, 2-beter, 1-best). Of wilt u een verf hebben die zelfs luchtzuiverende kwaliteiten heeft. Het is er allemaal.

De meest gekozen Keim binnenmuurverf is Keim Innostar, een allround makkelijk te gebruiken extreem goed dekkende muurverf.

Voor de Keim binnenmuurverven gelden de volgende algemene eigenschappen:

  • Vrij van oplosmiddelen, weekmakers en conserveringsmiddelen.
  • Hypoallergene eigenschappen (zeer geschikt voor gevoelige mensen, zoals kinderen of mensen met een allergie).
  • Beschermt tegen schimmelvorming.
  • Absolute lichtechtheid en kleurstabiel met een hoge witgraad.
  • Duurzaam en ecologisch verantwoord, veilig voor mens en milieu.
  • Uitstekende verwerkingseigenschappen.
  • Spanningsarm, voorkomt barstjes in de verflaag.
  • Onbrandbaar, geen toxische gassen bij brand.
  • Hoge dampdoorlatendheid door een micro poreuze structuur.
  • Bladdert of verschilfert niet.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van specifieke eigenschappen:

Lees voor u bestelt ook de productuitleg van de verf door, het kan zijn dat er bijkomende Keim producten nodig zijn om bijvoorbeeld te verdunnen of voor te bewerken. Design-Lasur is een verf waarmee een lazurend (transparant) effect verkregen wordt.

Keim productGeschikt voor overschilderen organische verflagenSchrob- klasseExtra schimmel beschermingDesinfecterende en lucht zuiverende eigenschappenIntensieve lichtechte kleurenExtreem dekkendUitermate geschikt voor mensen met allergieënMechanisch belastbaarKalkverf
Innostar1      
Mycal-top 1    
Optil2      
Optil-Grof2      
Biosil 2      
Athenit Lucente        

 

 

Persoonlijk advies

 

 

 

 

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier

Keim Keim verf - Innostar
Keim verf - Innostar
Ultradekkende verf met een zeer hoge witgraad. Geschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden.
€42,75Incl. btw
Keim Keim verf - Biosil
Keim verf - Biosil
Keim Biosil is uitermate geschikt is voor het schilderen van binnenmuren van kindercrèches, scholen, ziekenhuizen, kinderkamers en ruimten voor levensmiddelen opslag. Bij uitstek geschikt voor kwetsbare personen, zoals kinderen of mensen met een allergie.
€34,50Incl. btw
Keim Keim verf - Mycal Top
Keim verf - Mycal Top
Keim Mycal Top is een zeer gespecialiseerde silicaat interieur verf met verschillende benaderingen tegen schimmelaantasting. Zeer geschikt voor het schilderen van binnenmuren van ruimten met een verhoogd risico op schimmelgroei zoals badkamers, kelders.
€44,40Incl. btw
Keim Keim verf - Optil
Keim verf - Optil
Zeer geschikt voor het (over) schilderen van wanden en plafonds in woonkamer, slaapkamer, hal en andere ruimte met hoge kleurintensiteit eisen. Bijzonder geschikt voor uitdagende architectuur en moeilijke lichtverhoudingen zoals strijklicht.
€42,45Incl. btw
Keim Keim verf - Innotop
Keim verf - Innotop
Ultra dekkende verf met een zeer hoge witgraad. Ggeschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden.
€37,35Incl. btw
Keim Keim verf - Optil Grof
Keim verf - Optil Grof
Strijkklare muurverf met grove korrel voor binnen. Intensieve en lichtechte kleuren in ultramat uiterlijk. Bijzonder geschikt voor uitdagende structuur en lichtverhoudingen. Hoge mate van licht verstrooiing.
€42,45Incl. btw
Keim Keim verf - Design - Lasur
Keim verf - Design - Lasur
Gebruiksklaar Lasur-concentraat voor binnen- en buitentoepassing. Voor decoratieve lazuurlagen en ter verbetering van oorspronkelijke eindlagen. Zeer geschikt bijzondere kleurcreaties en creatieve oplossingen.
€166,65Incl. btw
Keim Keim verf - Athenit Lucente
Keim verf - Athenit Lucente
Keim Athenit Lucente kan binnen worden toegepast op kalk-,cement-,saneermortels alswel zuigende natuursteen, beton en met mineraalverf geschilderde ondergronden. Organische ondergronden zijn voor de bewerking met Keim Athenit producten niet geschikt
€420,00Incl. btw
Keim Keim verf - Design - Base
Keim verf - Design - Base
Pigmentvrij toeslagproduct op sol-silicaatbasis voor het Design-Lasur systeem. Keim Design-Base wordt als toeslagproduct in de Keim Design-Lasur toegepast om de gewenste transparantie en de ideale verwerkingsconsistentie in te kunnen stellen.
€113,70Incl. btw