klantenservice

Overzicht van Keim Binnenmuurverven

Overzicht van Keim Binnenmuurverven

Alle Keim binnenmuurverf beschikt over zeer mooie algemene eigenschappen. Ook heeft elke binnenmuurverf een aantal specifieke eigenschappen die voor u belangrijk kunnen zijn. Wordt er bijvoorbeeld geverfd over bestaande organische verflagen (niet mineraalverf) of direct op een onbehandelde minerale ondergrond (baksteen, beton, stucwerk, spackwerk, gips). Is het belangrijk dat de verf extra bestand is tegen schoonboenen wat zich uit in de schrobklasse (3-goed, 2-beter, 1-best). Of wilt u een verf hebben die zelfs luchtzuiverende kwaliteiten heeft. Het is er allemaal.

De meest gekozen Keim binnenmuurverf is Keim Innostar, een allround makkelijk te gebruiken extreem goed dekkende muurverf.

 

Voor de Keim binnenmuurverven gelden de volgende algemene eigenschappen:

  • Vrij van oplosmiddelen, weekmakers en conserveringsmiddelen.
  • Hypoallergene eigenschappen (zeer geschikt voor gevoelige mensen, zoals kinderen of mensen met een allergie).
  • Beschermt tegen schimmelvorming.
  • Absolute lichtechtheid en kleurstabiel met een hoge witgraad.
  • Duurzaam en ecologisch verantwoord, veilig voor mens en milieu.
  • Uitstekende verwerkingseigenschappen.
  • Spanningsarm, voorkomt barstjes in de verflaag.
  • Onbrandbaar, geen toxische gassen bij brand.
  • Hoge dampdoorlatendheid door een micro poreuze structuur.
  • Bladdert of verschilfert niet.

 

Onderstaande tabel geeft een overzicht van specifieke eigenschappen:

Lees voor u bestelt ook de productuitleg van de verf door, het kan zijn dat er bijkomende Keim producten nodig zijn om bijvoorbeeld te verdunnen of voor te bewerken. Design-Lasur is een verf waarmee een lazurend (transparant) effect verkregen wordt.

Keim product Geschikt voor overschilderen organische verflagen Schrob- klasse Extra schimmel bescherming Desinfecterende en lucht zuiverende eigenschappen Intensieve lichtechte kleuren Extreem dekkend Uitermate geschikt voor mensen met allergieën Mechanisch belastbaar Kalkverf
Innostar 1            
Mycal-top   1        
Optil 2            
Optil-Grof 2            
Biosil   2            
Athenit Lucente                

 

 

 

Vrijblijvend persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste Keim verf gebruikt voor uw verfklus. Op de Keim-Specialist site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van de juiste keuze, kijk vooral ook naar onze Keim advies artikelen. Wilt u liever direct advies, neem dan contact op met de Keim specialist.

Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht door op het betreffende icoontje te drukken.

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier


filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Merken
Ondergrond
Binnen | Buiten
Toepassing
Reinigingsklasse
Keim Keim verf - Innostar

Keim verf - Innostar

Keim Innostar is een ultradekkende verf met een zeer hoge witgraad. Keim lnnostar is geschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden.

€42,75 Meer informatie
Keim Keim verf - Optil

Keim verf - Optil

Keim Optil is bijzonder geschikt voor uitdagende architectuur en moeilijke lichtverhoudingen zoals strijklicht. Zeer geschikt voor het (over) schilderen van wanden en plafonds in woonkamer, slaapkamer, hal en andere ruimte met hoge kleurintensiteit eisen.

€42,45 Meer informatie
Keim Keim verf - Mycal Top

Keim verf - Mycal Top

Keim Mycal Top is een zeer gespecialiseerde silicaat interieur verf met verschillende benaderingen tegen schimmelaantasting. Zeer geschikt voor het schilderen van binnenmuren van ruimten met een verhoogd risico op schimmelgroei zoals badkamers, kelders.

€44,40 Meer informatie
Keim Keim verf - Biosil

Keim verf - Biosil

Keim Biosil is uitermate geschikt is voor het schilderen van binnenmuren van kindercrèches, scholen, ziekenhuizen, kinderkamers en ruimten voor levensmiddelen opslag. Bij uitstek geschikt voor kwetsbare personen, zoals kinderen of mensen met een allergie.

€34,50 Meer informatie
Keim Keim verf - Innotop

Keim verf - Innotop

Keim Innotop is een ultradekkende verf met een zeer hoge witgraad. Keim Innotop is geschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden.

€37,35 Meer informatie
Keim Keim verf - Optil Grof

Keim verf - Optil Grof

Strijkklare muurverf met grove korrel voor binnen. Intensieve en lichtechte kleuren in ultramat uiterlijk. Bijzonder geschikt voor uitdagende structuur en lichtverhoudingen. Hoge mate van licht verstrooiing.

€42,45 Meer informatie
Keim Keim verf - Design - Base

Keim verf - Design - Base

Pigmentvrij toeslagproduct op sol-silicaatbasis voor het Design-Lasur systeem. Keim Design-Base wordt als toeslagproduct in de Keim Design-Lasur toegepast om de gewenste transparantie en de ideale verwerkingsconsistentie in te kunnen stellen.

€113,70 Meer informatie
Keim Keim verf - Athenit Lucente Plus

Keim verf - Athenit Lucente Plus

Keim Athenit Lucente Plus kan binnen worden toegepast op kalk-,cement-,saneermortels alswel zuigende natuursteen, beton en met mineraalverf geschilderde ondergronden. Organische ondergronden zijn voor de bewerking met Keim Athenit producten niet geschikt

€83,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Design - Lasur

Keim verf - Design - Lasur

Gebruiksklaar Lasur-concentraat voor binnen- en buitentoepassing. Voor decoratieve lazuurlagen en ter verbetering van oorspronkelijke eindlagen. Zeer geschikt bijzondere kleurcreaties en creatieve oplossingen.

€166,65 Meer informatie
Keim Keim verf - Athenit Lucente

Keim verf - Athenit Lucente

Keim Athenit Lucente kan binnen worden toegepast op kalk-,cement-,saneermortels alswel zuigende natuursteen, beton en met mineraalverf geschilderde ondergronden. Organische ondergronden zijn voor de bewerking met Keim Athenit producten niet geschikt

€420,00 Meer informatie