• Lorem ipsum

Keim Innostar kleuren

Keim Innostar kan in veel verschillende kleuren gemaakt worden. Hieronder vindt u een overzicht van de Keim kleuren ingedeeld op prijsgroep. Ook niet Keim kleuren zoals RAL en NCS behoren tot de mogelijkheden.

Aangezien de door Keim gebruikte anorganische pigmenten qua prijs flink uiteenlopen wordt er een prijsbeleid gevoerd waarbij de kosten van de gebruikte pigmenten mede bepalend zijn. Dit voorkomt dat de lichte kleuren met weinig pigment een onnodig hogere prijs krijgen.

Tijdens het bestellen kunt u door op "kleur naar keuze" te klikken de door u gewenste kleur selecteren. Voor puur wit zonder pigmenten kiest u "100% wit". De gekozen kleur wordt zichtbaar ter controle.

Een product dat specifiek op kleur gemaakt wordt kan niet worden geretourneerd. Voor de zekerheid raden we u aan om de Keim Innostar productuitleg door te nemen. Daarin staat duidelijk vermeld waar Keim Innostar voor geschikt is en hoe ermee te werken.

Het is niet standaard dat een product in alle kleuren gemaakt kan worden en de kleuren zijn altijd een indicatie. Wij hebben geen controle op hoe uw beeldscherm is ingesteld. Zit uw kleur er niet bij, probeer dan een ander product, het kan zijn dat de gewenste kleur daar wel mogelijk is.

Keim Innostar kent 4 prijsgroepen:

PrijsgroepPrijs 2,5 liter incl. btw Prijs 5 liter incl. btw Prijs 12,5 liter incl. btw
Innostar wit kleuren€42,75€82,85€196,80
Innostar lichte kleuren€48,60€94,55€226,10
Innostar midden kleuren€50,35€98,25€236,15
Innostar donkere kleuren€53,40€104,40€251,35

 

De prijsgroep van niet Keim kleuren kunnen telefonisch of per mail of via ons keim-specialist contactformulier worden opgevraagd.

Keim Keim verf - Innostar
Keim verf - Innostar
€44,50Incl. btw