• Lorem ipsum

Keim Specialist vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom planten wij in samenwerking met onze partner OneTreePlanted voor elke order een boom.

Keim verf is een duurzame verf zonder vervuilende grondstoffen die zeer lang meegaat. Een van de redenen waarom wij zo enthousiast zijn over Keim verf producten. Daarnaast staat Keim Specialist ook voor een duurzame planeet. Wij doen er alles aan om de milieu-impact van de producten die wij verkopen zo klein mogelijk te maken. Daarom worden de Keim producten direct vanuit de fabriek geleverd zonder eerst na een magazijn vervoerd te worden. 

Onze samenwerking met OneTreePlanted past hierin. Dit is een internationale non-profitorganisatie die werkt aan ‘reforestation’ (herbebossing). Bomen worden geplant op basis van donaties, over de hele wereld. Wij hebben in onze samenwerking exclusief gekozen voor herbebossing in ons eigen Europa.

Hoe werkt dat?

Per order schenken wij een donatie aan OneTreePlanted. Hiermee wordt er vervolgens op onze kosten één boom geplant in Europa. We berekenen u als klant daarvoor niets extra. Gewoon door bij ons te bestellen draagt u een steentje bij aan een leefbare toekomst.

Waarom bomen?

Bomen helpen met het zuiveren van de lucht die we dagelijks inademen. Ze filteren het water dat we drinken, en geven leven aan meer dan 80% van de dieren op onze planeet. Bomen verkoelen en zijn daarmee ook een kostbaar instrument in de strijd tegen de opwarming van ons klimaat. Op deze manier geven wij, samen met u, wat terug aan de natuur.

Kijk voor meer info op OneTreePlanted.org