klantenservice

Overzicht van Keim Buitenmuurverven

Overzicht van Keim Buitenmuurverven

Keim Buitenmuurverf of gevelverf zijn silicaatverven die voldoen aan de allerhoogste maatstaven. De buitenverf van Keim is ontwikkeld op basis van meer dan 140 jaar knowhow. De ontwikkeling van nieuwe technieken gaat altijd nog door. Keim sluit geen compromissen als het om kwaliteit gaat. 

De meest gekozen Keim buitenmuurverf is Keim Soldalan, een universeel toepasbare muurverf. De Keim Soldalan ME variant heeft luchtzuiverende eigenschappen.

KEIM Soldalan pdf brochure downloaden
KEIM Soldalan-ME pdf brochure downloaden

Voor de Keim buitenmuurverven gelden de volgende algemene eigenschappen

  • Vrij van oplosmiddelen, weekmakers en conserveringsmiddelen.
  • Ongeëvenaarde levensduur.
  • Mineraal mat.
  • Economisch.
  • Langdurig schone gevels.
  • Duurzaam en ecologisch verantwoord, veilig voor mens en milieu.
  • Absolute lichtechtheid en kleurstabiel.
  • Optimale dampdoorlatendheid.
  • 20 jaar kleurgarantie.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van specifieke eigenschappen van de verschillende buitenmuurverven. Lees voor u bestelt ook de productuitleg van de verf door, het kan zijn dat er bijkomende Keim producten nodig zijn om bijvoorbeeld te verdunnen of voor te bewerken.

Keim product Sterk zuigend (met voorimpregnering) Niet sterk zuigend Vezelcement- plaat Nieuw Stucwerk Bestaand Stucwerk Betonsteen Baksteen Gewassen grindbeton
Soldalan
Soldalan-ME
Royalan      
Purkristalat        
Unikristalat        
Granital        

Kijk voor betonverven op de betonbescherming pagina.

Wij zijn veel meer dan 'alleen' een webshop. Juist bij Keim vinden wij dat advies een essentiële rol speelt in uw keuze. Daarom geven we ook vrijblijvend persoonlijk advies.

Bel ons op +31(0)6 333 086 90 of stuur een mail via het Keim-specialist contactformulier.
filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Ondergrond
Binnen | Buiten
Toepassing
Keim verf - Soldalan

Keim verf - Soldalan

Keim Soldalan, is een premium sol-silicaat muurverf voor buiten. Keim Soldalan is waterafstotend, kleurvast en mat. Te gebruiken voor het (over) schilderen van buitengevels gemaakt van beton, steen, cement, metselwerk. Extreem lange levensduur.

€101,75 Meer informatie
Keim verf - Soldalan ME

Keim verf - Soldalan ME

Soldalan ME is een waterafstotend, kleurvaste muurverf voor buiten. Geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden, (zowel poreus als niet poreus) zoals beton, steen, cement en metselwerk.

€110,65 Meer informatie
Keim verf - Royalan

Keim verf - Royalan

Royalan is een Keim muurverf. Uitermate geschikt voor buitengevels die te maken hebben met extreme weercondities. Geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

€100,55 Meer informatie
Keim verf - Granital

Keim verf - Granital

Keim Granital is een waterwerende, strijkklare muurverf op silicaatbasis. Is dank zij haar uitstekende producteigenschappen geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

€96,60 Meer informatie
Keim verf - Unikristalat

Keim verf - Unikristalat

Keim Unikristalat is een zeer UV- en weersbestendige, pure silicaat gevelverf met een speciale waterglas als bindmiddel en is bij uitstek geschikt voor de restauratie van historisch gebouwen of voor de ecologische woningbouw.

€95,10 Meer informatie
Keim verf - Speciaal Fixatief

Keim verf - Speciaal Fixatief

Speciaal-Fixatief is een Keim primer. Kenmerken zijn o.a. weerbestendige primer, uv bestendige primer, schimmelwerende primer, goed hechtende primer. Met deze primer kunnen sterk zuigende minerale ondergronden qua zuiging gereguleerd worden

€73,65 Meer informatie
Keim verf - Soldalan Grof

Keim verf - Soldalan Grof

Keim Soldalan Grof, is een sol-silicaat muurverf. Te gebruiken voor het egaliseren van structuurverschillen in buitengevels gemaakt van beton, steen, cement, metselwerk. Als grond- of tussenlaag in het KEIM Soldalan systeem

€101,75 Meer informatie
Keim verf - Purkristalat

Keim verf - Purkristalat

Keim Purkristalat is, op basis van zijn unieke producteigenschappen, bijzonder geschikt voor het herstel van historische ondergronden alsmede het gebruik op bouwprojecten waarbij met name levensduur en kleurechtheid van groot belang zijn.

€9,05 Meer informatie