• Lorem ipsum

buitenmuur verf

Keim Buitenmuurverf of gevelverf zijn silicaatverven die voldoen aan de allerhoogste maatstaven. De buitenverf van Keim is ontwikkeld op basis van meer dan 140 jaar knowhow. De ontwikkeling van nieuwe technieken gaat altijd nog door. Keim sluit geen compromissen als het om kwaliteit gaat. De meest gekozen Keim buitenmuurverf is Keim Soldalan, een universeel toepasbare muurverf. 

Voor de Keim buitenmuurverven gelden de volgende algemene eigenschappen

  • Vrij van oplosmiddelen, weekmakers en conserveringsmiddelen.
  • Ongeëvenaarde levensduur.
  • Mineraal mat.
  • Economisch.
  • Langdurig schone gevels.
  • Duurzaam en ecologisch verantwoord, veilig voor mens en milieu.
  • Absolute lichtechtheid en kleurstabiel.
  • Optimale dampdoorlatendheid.
  • 20 jaar kleurgarantie.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van specifieke eigenschappen:

Lees voor u bestelt ook de productuitleg van de verf door, het kan zijn dat er bijkomende Keim producten nodig zijn om bijvoorbeeld te verdunnen of voor te bewerken. Let op! Lees goed de productuitleg pagina van het gekozen product. Bepaalde producten moeten in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Keim productToepasbaar op bestaande niet keim verflagenToepasbaar op een  minerale ondergrondExtra bescherming tegen mossen en algenDonkere kleuren mogelijkVoor zware weersomstandigheden (kustregio)
Soldalan  
Soldalan-ME  
Royalan  

 

 

Persoonlijk advies

 

 

 

 

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier

Keim Keim verf - Soldalan
Keim verf - Soldalan
Premium sol-silicaat muurverf voor buiten. Waterafstotend, kleurvast en mat. Te gebruiken voor het (over) schilderen van buitengevels gemaakt van beton, steen, cement, metselwerk, bestaande verflagen, enz. Extreem lange levensduur.
€63,50Incl. btw
Keim Keim verf - Soldalan ME
Keim verf - Soldalan ME
Waterafstotend, kleurvaste muurverf voor buiten met extra bescherming tegen vervuiling. Geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden zoals beton, steen, cement en metselwerk.
LET OP! Soldalan ME is niet in donkere kleuren te maken
€69,45Incl. btw
Keim Keim verf - Royalan
Keim verf - Royalan
Uitermate geschikt voor buitengevels die te maken hebben met extreme weercondities. Geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. Heeft een minerale ondergrond nodig.
€63,85Incl. btw
Keim Keim verf - Speciaal Fixatief
Keim verf - Speciaal Fixatief
Speciaal-Fixatief is een Keim primer. Kenmerken zijn o.a. weerbestendige primer, uv bestendige primer, schimmelwerende primer, goed hechtende primer. Met deze primer kunnen sterk zuigende minerale ondergronden qua zuiging gereguleerd worden
€91,30Incl. btw
Keim Keim verf - Granital
Keim verf - Granital
Keim Granital is een waterwerende, strijkklare muurverf op silicaatbasis. Is dank zij haar
uitstekende producteigenschappen geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.
€67,40Incl. btw
Keim Keim verf - Soldalan Grof
Keim verf - Soldalan Grof
Te gebruiken voor het egaliseren van structuurverschillen in buitengevels gemaakt van beton, steen, cement, metselwerk. Als grond- of tussenlaag in het KEIM Soldalan systeem
€63,50Incl. btw
Keim Keim verf - Unikristalat
Keim verf - Unikristalat
Keim Unikristalat is een zeer UV- en weersbestendige, pure silicaat gevelverf met een speciale waterglas als bindmiddel en is bij uitstek geschikt voor de restauratie van historisch gebouwen of voor de ecologische woningbouw.
€117,90Incl. btw
Keim Keim verf - Purkristalat
Keim verf - Purkristalat
Keim Purkristalat is, op basis van zijn unieke producteigenschappen, bijzonder geschikt voor het herstel van historische ondergronden alsmede het gebruik op bouwprojecten waarbij met name levensduur en kleurechtheid van groot belang zijn.
€11,25Incl. btw