klantenservice

Concreton Black (betonverf)

Concreton Black (betonverf)

Keim Concreton Black betonverf is een hoogwaardige sol-silicaatverf geschikt voor een dekkende afwerking van beton in een diep zwarte kleur. Keim Concreton Black is verkrijgbaar in vijf verschillende intensieve zwart kleuren met een mineraal matte uitstraling. Doordat de verf absoluut UV-stabiel is bijft het zwart ook echt zwart.

Voordelen

-    Intensief, diep zwart 
-    Absoluut UV-Stabiel: zwart blijft zwart!
-    Mineraal-matte esthetische uitstraling

Vergrijzen

Een buitenmuur zwart maken is niet zo eenvoudig als het lijkt. Ten eerste kost verf zwart maken veel pigment wat de verhouding pigment / bindmiddel onder druk zet, de verf moet wel zijn eigenschappen behouden qua hechting en dek-kracht. Ten tweede is zwarte verf geneigd te verkleuren onder invloed van zonlicht. De muur zal na verloop van tijd vergrijzen en zal eerder aan een onderhoudsbeurt toe zijn.

Keim betonverf - Concreton Black

Om u betonmuur zwart te verven en te zwart te houden is Keim Concreton Black het aangewezen product. Deze verf is speciaal ontwikkeld om betonnen objecten echt zwart te maken. De verf is gekleurd met anorganische pigmenten die niet verkleuren onder invloed van UV straling. 

U kunt Keim Concreton Black ook als afwerklaag (tweede laag) gebruiken op een bakstenen of gestucte muur, de eerste laag moet dan Keim Soldalan zijn.

Vijf verschillende zwarttinten

Het onderscheidt is moeilijk te maken op basis van een kleursample op het beeldscherm. Vandaar de omschrijving die aangeeft welke onderkleur er gebruikt is; zwart, groen, blauw, rood en geel

De gebruikte donkere pigmenten zijn de meest kostbare van de anorganische pigmenten gebruikt in keim verf. Tussen de verschillende tinten zwart zit geen prijsverschil.

 

Concreton black purity

Purity

Zuiver zwart is pikdonker, enigszins dramatisch en levert een onweerstaanbaar grafisch effect op.

Concreton black aurora

Aurora

Een zwarte nacht straalt met het harmonische rood van de opkomende zon. 

Concreton black forest

Forest

Diep zwart met een zweem van mystiek groen. Geïnspireerd op de dennenbomen van het geheimzinnige Zwarte Woud.

Concreton black eclipse

Eclipse

Puur zwart, geaccentueerd met een lichtgele tint. 

Concreton black pearl

Pearl

Elegant zwart met een diepblauwe nuance. Geïnspireerd op de donkere parels uit de diepten van de oceaan.

   

Tijdens het bestellen kunt u bij "zwarttint" de door u gewenste zwarte kleur selecteren. 

Een product dat specifiek op kleur gemaakt wordt kan niet worden geretourneerd. Voor de zekerheid raden we u aan om de Keim Concreton productuitleg door te nemen. Daarin staat duidelijk vermeld waar Keim Concreton black voor geschikt is en hoe ermee te werken.

 

Vrijblijvend persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste Keim verf gebruikt voor uw verfklus. Op de Keim-Specialist site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van de juiste keuze, kijk vooral ook naar onze Keim advies artikelen. Wilt u liever direct advies, neem dan contact op met de Keim specialist.

Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht door op het betreffende icoontje te drukken.

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier


filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Merken
Ondergrond
Binnen | Buiten
Toepassing
Keim Keim verf - Concreton-Black

Keim verf - Concreton-Black

Hoogwaardige sol-silicaat betonverf geschikt voor dekkende afwerking van beton in een diep zwarte kleur. Wordt in het bijzonder toegepast voor het met kleur behandelen van beton. In vijf verschillende zwarttinten verkrijgbaar.

€128,00 Meer informatie