• Lorem ipsum

keim houtverf

Keim houtverf is bijzonder geschikt voor buitengebruik, maar is ook binnen toepasbaar. Hout is 'levend' materiaal en vraagt om een eigen aanpak. Keim houtverf is speciaal ontwikkeld om het hout langdurig te beschermen en bouwt voort op de rijke traditie van mineraalverf. Houtwerk geschilderd met Keim houtverf ziet er prachtig uit. U kunt kiezen uit talloze kleuren zowel lazurend (transparant) als dekkend.

Voor de Keim houtverven gelden de volgende algemene eigenschappen.

  • Zeer goede bescherming tegen vocht.
  • Lichtecht, uv-stabiel.
  • Extreem weerbestendig.
  • Fluweel matte afwerking.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van specifieke eigenschappen:

Keim productVoor buitenVoor binnenVergrauwendLazurende, (semi) transparante afwerkingDekkende afwerkingPrimerVulmiddel'bloeding' blokker
Lignosil Inco     
Lignosil Color      
Lignosil Verano     
Lignosil Base-W      
Lignosil HRP      
Lignosil Scudo     

 

Lees voor u bestelt ook de productuitleg van de verf door, het kan zijn dat er bijkomende Keim producten nodig zijn om bijvoorbeeld te verdunnen of voor te bewerken. Let op! Lees goed de productuitleg pagina van het gekozen product. Bepaalde producten moeten in combinatie met elkaar gebruikt worden.

 

 

Persoonlijk advies

 

 

 

 

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier

Keim Keim verf - Lignosil Inco
Keim verf - Lignosil Inco
Lignosil Inco is een Keim houtverf voor binnen. Keim Lignosil-Inco bevat de natuurlijke (hygroscopische) eigenschappen van hout waardoor het bijdraagt aan een natuurlijk binnenklimaat. Het resultaat is een zeer bestendige verflaag met lange levensduur.
€52,00Incl. btw
Keim Keim verf - Lignosil Verano
Keim verf - Lignosil Verano
Keim Lignosil Verano is een behandeling die het hout vanaf dag één een natuurlijke, mooie, zilvergrijze patina geeft. Door bewust af te zien van bescherming, zoals gebruikelijk bij verf, ontstaat na verloop van tijd een steeds natuurlijkere vergrijzing.
€116,10Incl. btw
Keim Keim verf - Lignosil Scudo
Keim verf - Lignosil Scudo
Keim Lignosil-Scudo is een kleurloos, speciale coating binnen het KEIM Lignosil-System die als tussenlaag gebruikt wordt bij houtsoorten die kunnen “bloeden” zoals bijv. Red cedar, hardhout soorten, etc. . Voor binnen en buiten.
€111,35Incl. btw
Keim Keim verf - Lignosil Color
Keim verf - Lignosil Color
Lignosil-Color is een dekkende Keim houtverf. beschermende houtverf, In combinatie met de primer Keim Lignosil-base vormt Keim Lignosil-Color een duurzaam UV bestendige en kleurvast systeem.
€117,30Incl. btw
Keim Keim verf - Lignosil-Base-W
Keim verf - Lignosil-Base-W
Hoogwaardige primer voor hout in buitentoepassingen. Verstevigt het houtoppervlak en garandeert een optimale verbinding met de kleurlaag KEIM Lignosil-Color.
€110,00Incl. btw
Keim Keim verf - Lignosil HRP
Keim verf - Lignosil HRP
Keim Lignosil-HRP is een twee componenten houtreparatiepasta voor het vullen van scheuren en gaten in houten flanken. Het product betsaat uit een poeder component en een vloeibaar bindmiddel component.
€94,35Incl. btw
Keim Keim verf - Lignosil Inco DL
Keim verf - Lignosil Inco DL
Keim Lignosil-Inco-DL is een verdunningsmiddel voor Keim Lignosil-Inco. Het wordt gebruikt om de transparantie in te kunnen stellen, van semi-transparante tot transparante verflaag. Keim Lignosil Inco DL kan ook worden toegepast voor het kleuren van hout.
€101,80Incl. btw