klantenservice

Overzicht van Keim Houtverf

Overzicht van Keim Houtverf

Keim houtverf is bijzonder geschikt voor buitengebruik, maar is ook binnen toepasbaar. Hout is 'levend' materiaal en vraagt om een eigen aanpak. Keim houtverf is speciaal ontwikkeld om het hout langdurig te beschermen en bouwt voort op de rijke traditie van mineraalverf. Houtwerk geschilderd met Keim houtverf ziet er prachtig uit. U kunt kiezen uit talloze kleuren zowel lazurend (transparant) als dekkend.

 

Voor de Keim houtverven gelden de volgende algemene eigenschappen.

  • Zeer goede bescherming tegen vocht.
  • Lichtecht, uv-stabiel.
  • Extreem weerbestendig.
  • Fluweel matte afwerking.

 

Onderstaande tabel geeft een overzicht van specifieke eigenschappen:

van de verschillende houtverven. Lees voor u bestelt ook de productuitleg van de verf door, het kan zijn dat er bijkomende Keim producten nodig zijn om bijvoorbeeld te verdunnen of voor te bewerken. Let op! Lees goed de productuitleg pagina van het gekozen product. Bepaalde producten moeten in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Keim product Voor buiten Voor binnen Vergrauwend Lazurende, (semi) transparante afwerking Dekkende afwerking Primer Vulmiddel 'bloeding' blokker
Lignosil Inco          
Lignosil Color            
Lignosil Verano          
Lignosil Base-W            
Lignosil HRP            
Lignosil Scudo          

 

Vrijblijvend persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste Keim verf gebruikt voor uw verfklus. Op de Keim-Specialist site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van de juiste keuze, kijk vooral ook naar onze Keim advies artikelen. Wilt u liever direct advies, neem dan contact op met de Keim specialist.

Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht door op het betreffende icoontje te drukken.

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier


filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Merken
Ondergrond
Binnen | Buiten
Toepassing
Keim Keim verf - Lignosil Color

Keim verf - Lignosil Color

Lignosil-Color is een dekkende Keim houtverf. beschermende houtverf, In combinatie met de primer Keim Lignosil-base vormt Keim Lignosil-Color een duurzaam UV bestendige en kleurvast systeem.

€117,30 Meer informatie
Keim Keim verf - Lignosil Inco

Keim verf - Lignosil Inco

Lignosil Inco is een Keim houtverf voor binnen. Keim Lignosil-Inco bevat de natuurlijke (hygroscopische) eigenschappen van hout waardoor het bijdraagt aan een natuurlijk binnenklimaat. Het resultaat is een zeer bestendige verflaag met lange levensduur.

€52,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Lignosil Scudo

Keim verf - Lignosil Scudo

Keim Lignosil-Scudo is een kleurloos, speciale coating binnen het KEIM Lignosil-System die als tussenlaag gebruikt wordt bij houtsoorten die kunnen “bloeden” zoals bijv. Red cedar, hardhout soorten, etc. . Voor binnen en buiten.

€111,35 Meer informatie
Keim Keim verf - Lignosil-Base-W

Keim verf - Lignosil-Base-W

Hoogwaardige primer voor hout in buitentoepassingen. Verstevigt het houtoppervlak en garandeert een optimale verbinding met de kleurlaag KEIM Lignosil-Color.

€110,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Lignosil Verano

Keim verf - Lignosil Verano

Keim Lignosil Verano is een behandeling die het hout vanaf dag één een natuurlijke, mooie, zilvergrijze patina geeft. Door bewust af te zien van bescherming, zoals gebruikelijk bij verf, ontstaat na verloop van tijd een steeds natuurlijkere vergrijzing.

€116,10 Meer informatie
Keim Keim verf - Lignosil HRP

Keim verf - Lignosil HRP

Keim Lignosil-HRP is een twee componenten houtreparatiepasta voor het vullen van scheuren en gaten in houten flanken. Het product betsaat uit een poeder component en een vloeibaar bindmiddel component.

€94,35 Meer informatie
Keim Keim verf - Lignosil Inco DL

Keim verf - Lignosil Inco DL

Keim Lignosil-Inco-DL is een verdunningsmiddel voor Keim Lignosil-Inco. Het wordt gebruikt om de transparantie in te kunnen stellen, van semi-transparante tot transparante verflaag. Keim Lignosil Inco DL kan ook worden toegepast voor het kleuren van hout.

€101,80 Meer informatie