klantenservice

Keim verf kopen – duidelijk advies – snelle levering - scherpe prijs

Keim verf kopen – duidelijk advies – snelle levering - scherpe prijs

In de webwinkel kunt u voordelig uw Keim producten kopen.
Als u nog geen idee heeft welk Keim product u wilt kopen, begin dan bij toepassingen. Hier kunt u op basis van de gebruikstoepassing de juiste verf voor u project selecteren en direct bestellen.

Komt u er niet uit bel ons op +31(0)633308690 of stuur een mail via het Keim-specialist contactformulier.

Wat kunt u verwachten

  • Snelle levering (1 werkdag in NL & 2 werkdagen in BE, voor 10:00 uur besteld).
  • Vakkundig advies.
  • Scherpe prijs.
  • Erkend Keim leverancier.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste Keim verf gebruikt voor uw verfklus. Op de Keim-Specialist site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van de juiste keuze, kijk vooral ook naar onze Keim advies artikelen. Wilt u liever direct advies, neem dan contact op met de Keim specialist.

Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht door op het betreffende icoontje te drukken.

- tel / whatsapp: +31(0)633308690 - contactformulier


filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Merken
Ondergrond
Binnen | Buiten
Toepassing
Reinigingsklasse
Keim Keim verf - Biosil

Keim verf - Biosil

Keim Biosil is uitermate geschikt is voor het schilderen van binnenmuren van kindercrèches, scholen, ziekenhuizen, kinderkamers en ruimten voor levensmiddelen opslag. Bij uitstek geschikt voor kwetsbare personen, zoals kinderen of mensen met een allergie.

€29,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Optil

Keim verf - Optil

Keim Optil is bijzonder geschikt voor uitdagende architectuur en moeilijke lichtverhoudingen zoals strijklicht. Zeer geschikt voor het (over) schilderen van wanden en plafonds in woonkamer, slaapkamer, hal en andere ruimte met hoge kleurintensiteit eisen.

€35,10 Meer informatie
Keim Keim verf - Innostar

Keim verf - Innostar

Keim Innostar is een ultradekkende verf met een zeer hoge witgraad. Keim lnnostar is geschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden.

€35,95 Meer informatie
Keim Keim verf - Speciaal Fixatief

Keim verf - Speciaal Fixatief

Speciaal-Fixatief is een Keim primer. Kenmerken zijn o.a. weerbestendige primer, uv bestendige primer, schimmelwerende primer, goed hechtende primer. Met deze primer kunnen sterk zuigende minerale ondergronden qua zuiging gereguleerd worden

€75,50 Meer informatie
Keim Keim verf - Soldalan Arte

Keim verf - Soldalan Arte

Keim Soldalan Arte is een hoogwaadige gebruiksklare silicaat muurverf. Zonder titaandioxide voor verflagen met een bijzondere kleurdiepte en levendigheid. Zeer geschikt voor renovatieprojecten die een historisch kleureffect moeten reproduceren.

€55,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Soldalan Verdunning

Keim verf - Soldalan Verdunning

Keim Soldalan Verdunning is geschikt voor het verdunnen van Keim Soldalan, Keim Soldalan ME en Keim Soldalan Grof. Het is een natuurlijk bindmiddel van minerale grondstoffen die ook te gebruiken is als grondlaag bij sterk zuigende ondergronden.

€25,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Dolomitspachtel

Keim verf - Dolomitspachtel

Keim Dolomitspachtel is een gebruiksklare universeel toepasbare minerale spachtelmassa voor binnengebruik. Het gebruik van witte dolomietmarmer als vulstof zorgt voor maximale vulling en een bijzonder eenvoudige verwerking.

€65,60 Meer informatie
Keim Keim verf - Isoleer Wit

Keim verf - Isoleer Wit

2-componenten Isoleer Wit 8 liter + 2 liter.

€396,75 Meer informatie
Keim Keim verf - Blokwit

Keim verf - Blokwit

Keim Blokwit is een wit gepigmenteerde waterverdunbare grondverf met een zeer goede isolerende werking. Keim BlokWit dient als grondering tegen naar vlekvorming/uitbloei neigende ondergronden voor binnen.

€583,35 Meer informatie
Keim Keim verf - Grondeerwit

Keim verf - Grondeerwit

Keim Grondeerwit is een grondering op basis van silicaat voor binnen toepassing met minder dan 5% organisch aandeel. Grondeerwit wordt toegepast als grondlaag op zuigende ondergronden zoals gips kartonplaten en uitgerepareerde ondergronden

€162,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Spachtel

Keim verf - Spachtel

Keim Spachtel is een gebruiksklare universeel toepasbare minerale spachtelmassa op silicaatbasis voor op minerale ondergronden, zowel binnen als buiten. Het uitvlakken en egaliseren van pleisterwerk en beton

€59,95 Meer informatie
Keim Keim verf - Saltsorb

Keim verf - Saltsorb

Keim Saltsorb is speciaal ontwikkeld om moeilijk te verwijderen uitbloeiingen van zouten uit nieuwe en oude gevels te verwijderen. De ondergrond dient voldoende droog te zijn bij applicatie.

€142,80 Meer informatie
Keim Keim verf - Athenit Fondo

Keim verf - Athenit Fondo

Keim Athenit Fondo is een kant-en-klare primer op basis van kalkverf een zeer wit Grieks marmer poeder. Zonder synthetische bindmiddelen.

€338,85 Meer informatie
Keim Keim verf - Restauro Fixatief

Keim verf - Restauro Fixatief

Keim Restauro Fixatief is een bind, verdunnings en fixeermiddel op basis van Kaliumsilicaat of wel ( waterglas) Dit zeer geschikt voor ondergronden die overgeschilderd worden met Keim producten.

€94,40 Meer informatie
Keim Keim verf - Design - Base

Keim verf - Design - Base

Pigmentvrij toeslagproduct op sol-silicaatbasis voor het Design-Lasur systeem. Keim Design-Base wordt als toeslagproduct in de Keim Design-Lasur toegepast om de gewenste transparantie en de ideale verwerkingsconsistentie in te kunnen stellen.

€94,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Mycal Fix

Keim verf - Mycal Fix

Primer tegen schimmelgroei. Verkrijgbaar in 5 liter en 20 liter verpakkingen

€39,15 Meer informatie
Keim Keim verf - Mycal Por

Keim verf - Mycal Por

Droge mortel op basis van zand, kalk, wit cement en bestand delen voor een betere hechting en dekking. Met speciale vochtregulerende eigenschappen. Verkrijgbaar in 25 kilo verpakkingen

€111,95 Meer informatie
Keim Keim verf - Topsiegel

Keim verf - Topsiegel

Keim Topsiegel is een kleurloze preventieve bescherming voor gevels, balkons en balustraden, tegen de indringing van oliën, vetten, water , vereenvoudigt het verwijderen van algen en mossen. Keim Topsiegel kan zowel binnen als buiten worden toegepast

€52,45 Meer informatie
Keim Keim verf - Athenit Lucente Plus

Keim verf - Athenit Lucente Plus

Keim Athenit Lucente Plus kan binnen worden toegepast op kalk-,cement-,saneermortels alswel zuigende natuursteen, beton en met mineraalverf geschilderde ondergronden. Organische ondergronden zijn voor de bewerking met Keim Athenit producten niet geschikt

€76,25 Meer informatie
Keim Keim verf - Athenit mengkleuren

Keim verf - Athenit mengkleuren

Keim Athenit mengkleuren kunnen in 6 Kg en 24 Kg besteld worden.

€156,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Athenit Voorimpregnering

Keim verf - Athenit Voorimpregnering

Keim Athenit Voorimpregnering is verkrijgbaar in 20 Liter verpakkingen.

€179,00 Meer informatie
Keim Keim verf - Design - Fixatief

Keim verf - Design - Fixatief

Verdunnings- en grondeermiddel op Sol-Silicaatbasis voor KEIM Design-Lasur. Keim Design-Fixatief dient ter voorbehandeling van sterk zuigende ondergronden en als verdunningsmiddel voor sterk transparante lazuren met Keim Design-Lasur.

€60,75 Meer informatie
Keim Keim verf - Lotexan-N

Keim verf - Lotexan-N

Kleurloze hydrofoberende eindlaag op basis van siloxan. Keim Lotexan-N is speciaal geschikt als waterwerende bescherming op poreuze onbehandelde natuursteen.

€71,50 Meer informatie
Keim Keim verf - Etsvloeistof

Keim verf - Etsvloeistof

Keim Etsvloeistof wordt gebruikt voor het schoonmaken of "etsen" van het oppervlak. Dit product is verkrijgbaar in verpakkingen van 5 liter.

€64,40 Meer informatie
Pagina 1 van 3