klantenservice

Overzicht van Keim Silicaatverf

Overzicht van Keim Silicaatverf

Silicaatverf

Silicaatverven bevatten naast anorganische kleurstoffen als hoofdbestanddeel een kaliumhoudend alkalisilicaat (waterglas), dat kaliwaterglas of ook vloeibaar kaliumsilicaat wordt genoemd. Een beschildering met minerale verf vormt niet zoals andere verf een laag, maar een onverbrekelijke verbinding met de ondergrond (verkiezeling) Silicaatverven zijn zeer kleurstabiel. Aangezien alleen minerale pigmenten worden gebruikt en deze niet onder invloed van uv-licht van kleur veranderen, behouden silicaatverven decennia lang een constante kleur. Silicaatverven zijn gebaseerd op minerale grondstoffen. De productie en verwerking ervan zijn dan ook zeer milieuvriendelijk. Door de lange levensduur wordt er zuinig met grondstoffen omgesprongen en de niet-schadelijke samenstelling ontziet het milieu en de gezondheid

Sol-silicaatverf

Sol-silicaatverven zijn gebaseerd op een compleet nieuw bindmiddelprincipe en maken volledig nieuwe toepassingen mogelijk voor silicaatverven. Het bindmiddel sol-silicaat, een gestabiliseerde combinatie van kiezelsol en waterglas, verkiezelt niet alleen met minerale ondergronden, maar ontwikkelt ook een sterk hechtvermogen op ondergronden op basis van bindmiddelen met organische kunststoffen (dispersies en siliconenhars). Hierdoor kan de verf op vrijwel alle gangbare ondergronden worden gebruikt. Dankzij een organisch percentage van minder dan 5% voldoet de sol-silicaatverf ook aan de eisen in DIN 18363 voor dispersiesilicaatverven.

Zoekt u een verfproduct van Keim dat past bij uw project, vraag ons dan gerust voor advies. bel ons op +31(0)633308690 of stuur een mail via het Keim-specialist contactformulier.

 

Vrijblijvend persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt voor uw project. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van de juiste keuze, kijk vooral ook naar onze advies artikelen. Wilt u liever direct advies van onze keim-specialist, het verplicht u tot niets.

Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht door op het betreffende icoontje te drukken.

 


filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Ondergrond
Binnen | Buiten
Toepassing
Reinigingsklasse
Keim verf - Innostar

Keim verf - Innostar

Keim Innostar is een ultradekkende verf met een zeer hoge witgraad. Keim lnnostar is geschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden.

€35,05 Meer informatie
Keim verf - Soldalan ME

Keim verf - Soldalan ME

Soldalan ME is een waterafstotend, kleurvaste muurverf voor buiten. Geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden, (zowel poreus als niet poreus) zoals beton, steen, cement en metselwerk.

€110,65 Meer informatie
Keim verf - Mycal Top

Keim verf - Mycal Top

Keim Mycal Top is een zeer gespecialiseerde silicaat interieur verf met verschillende benaderingen tegen schimmelaantasting. Zeer geschikt voor het schilderen van binnenmuren van ruimten met een verhoogd risico op schimmelgroei zoals badkamers, kelders.

€35,80 Meer informatie
Keim verf - Optil

Keim verf - Optil

Keim Optil is bijzonder geschikt voor uitdagende architectuur en moeilijke lichtverhoudingen zoals strijklicht. Zeer geschikt voor het (over) schilderen van wanden en plafonds in woonkamer, slaapkamer, hal en andere ruimte met hoge kleurintensiteit eisen.

€34,25 Meer informatie
Keim verf - Royalan

Keim verf - Royalan

Royalan is een Keim muurverf. Uitermate geschikt voor buitengevels die te maken hebben met extreme weercondities. Geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

€100,55 Meer informatie
Keim verf - Granital

Keim verf - Granital

Keim Granital is een waterwerende, strijkklare muurverf op silicaatbasis. Is dank zij haar uitstekende producteigenschappen geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

€96,60 Meer informatie
Keim verf - Unikristalat

Keim verf - Unikristalat

Keim Unikristalat is een zeer UV- en weersbestendige, pure silicaat gevelverf met een speciale waterglas als bindmiddel en is bij uitstek geschikt voor de restauratie van historisch gebouwen of voor de ecologische woningbouw.

€95,10 Meer informatie
Keim verf - Soldalan Grof

Keim verf - Soldalan Grof

Keim Soldalan Grof, is een sol-silicaat muurverf. Te gebruiken voor het egaliseren van structuurverschillen in buitengevels gemaakt van beton, steen, cement, metselwerk. Als grond- of tussenlaag in het KEIM Soldalan systeem

€101,75 Meer informatie
Keim verf - Concreton - W

Keim verf - Concreton - W

Keim Concreton W is een waterwerende, strijkklare sol-silicaatverf ter bescherming van betonnen geveldelen, betonwanden in weg en waterbouw, parkeergarages etc. Keim Concreton W toepassen wanneer bescherming vereist is tegen waterindringing

€62,65 Meer informatie
Keim verf - Concreton - C

Keim verf - Concreton - C

Concreton-C is een Keim muurverf. Kenmerken zij o.a. beschermende muurverf, waterdamp doorlatende muurverf, silicaat muurverf. Beschermt het beton tegen indringing van agressieve schadelijke stoffen uit de atmosfeer.

€65,90 Meer informatie
Keim verf - Design - Lasur

Keim verf - Design - Lasur

Gebruiksklaar Lasur-concentraat voor binnen- en buitentoepassing. Voor decoratieve lazuurlagen en ter verbetering van oorspronkelijke eindlagen. Zeer geschikt bijzondere kleurcreaties en creatieve oplossingen.

€134,45 Meer informatie
Keim verf - Design - Base

Keim verf - Design - Base

Pigmentvrij toeslagproduct op sol-silicaatbasis voor het Design-Lasur systeem. Keim Design-Base wordt als toeslagproduct in de Keim Design-Lasur toegepast om de gewenste transparantie en de ideale verwerkingsconsistentie in te kunnen stellen.

€91,70 Meer informatie