klantenservice

Overzicht van Keim Mineraalverf

Overzicht van Keim Mineraalverf

Keim mineraalverf staat aan de basis van het productgamma van deze verffabrikant. De firma bouwt voort op een rijke traditie, maar de mineraalverf gaat toch mee met de tijd. Wetenschapper en filosoof Johann Wolfgang von Goethe hield zich al met mineraalverf bezig die Adolf Wilhelm Keim later verder ontwikkelde. De mineraalverf van Keim was vroeger uitsluitend geschikt voor harde ondergronden zoals steen, maar na vele jaren intensief onderzoek is er nu ook KEIM mineraalverf voor hout. Dit betekent dat er nu KEIM mineraalverf bestaat voor bijna elk denkbare toepassing. Mocht u het moeilijk vinden om een keuze te maken, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Mineraalverven bevatten naast anorganische kleurstoffen als hoofdbestanddeel een kaliumhoudend alkalisilicaat (waterglas), dat kaliwaterglas of ook vloeibaar kaliumsilicaat of 'LIQVOR SILICIVM' wordt genoemd. Een beschildering met minerale verf vormt niet zoals andere verf een laag, maar een onverbrekelijke verbinding met de ondergrond (verkiezeling)

Mineraalverven zijn zeer kleurstabiel. Aangezien alleen minerale pigmenten worden gebruikt en deze niet onder invloed van uv-licht van kleur veranderen, behouden silicaatverven decennia lang een constante kleur.

Mineraalverven zijn gebaseerd op minerale grondstoffen. De productie en verwerking ervan zijn dan ook zeer milieuvriendelijk. Door de lange levensduur wordt er zuinig met grondstoffen omgesprongen en de niet-schadelijke samenstelling ontziet het milieu en de gezondheid.

Voor vragen bel ons op +31(0)633308690 of stuur een mail via het Keim-specialist contactformulier.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Het is belangrijk dat u de juiste verf gebruikt voor uw project. Op de site vindt u alle informatie die u helpt bij het maken van de juiste keuze, kijk vooral ook naar onze advies artikelen. Wilt u liever direct advies van onze keim-specialist, het verplicht u tot niets.

Bel ons, mail ons of stuur een whatsapp bericht door op het betreffende icoontje te drukken.

 


filter op prijs
Filter op basis van producteigenschappen:

Ondergrond
Binnen | Buiten
Toepassing
Reinigingsklasse
Keim verf - Soldalan

Keim verf - Soldalan

Keim Soldalan, is een premium sol-silicaat muurverf voor buiten. Keim Soldalan is waterafstotend, kleurvast en mat. Te gebruiken voor het (over) schilderen van buitengevels gemaakt van beton, steen, cement, metselwerk. Extreem lange levensduur.

€101,75 Meer informatie
Keim verf - Innostar

Keim verf - Innostar

Keim Innostar is een ultradekkende verf met een zeer hoge witgraad. Keim lnnostar is geschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden.

€35,05 Meer informatie
Keim verf - Soldalan ME

Keim verf - Soldalan ME

Soldalan ME is een waterafstotend, kleurvaste muurverf voor buiten. Geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden, (zowel poreus als niet poreus) zoals beton, steen, cement en metselwerk.

€110,65 Meer informatie
Keim verf - Biosil

Keim verf - Biosil

Keim Biosil is uitermate geschikt is voor het schilderen van binnenmuren van kindercrèches, scholen, ziekenhuizen, kinderkamers en ruimten voor levensmiddelen opslag. Bij uitstek geschikt voor kwetsbare personen, zoals kinderen of mensen met een allergie.

€28,30 Meer informatie
Keim verf - Granital

Keim verf - Granital

Keim Granital is een waterwerende, strijkklare muurverf op silicaatbasis. Is dank zij haar uitstekende producteigenschappen geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

€96,60 Meer informatie
Keim verf - Unikristalat

Keim verf - Unikristalat

Keim Unikristalat is een zeer UV- en weersbestendige, pure silicaat gevelverf met een speciale waterglas als bindmiddel en is bij uitstek geschikt voor de restauratie van historisch gebouwen of voor de ecologische woningbouw.

€95,10 Meer informatie
Keim verf - Soldalan Grof

Keim verf - Soldalan Grof

Keim Soldalan Grof, is een sol-silicaat muurverf. Te gebruiken voor het egaliseren van structuurverschillen in buitengevels gemaakt van beton, steen, cement, metselwerk. Als grond- of tussenlaag in het KEIM Soldalan systeem

€101,75 Meer informatie
Keim verf - Concreton - W

Keim verf - Concreton - W

Keim Concreton W is een waterwerende, strijkklare sol-silicaatverf ter bescherming van betonnen geveldelen, betonwanden in weg en waterbouw, parkeergarages etc. Keim Concreton W toepassen wanneer bescherming vereist is tegen waterindringing

€62,65 Meer informatie
Keim verf - Concreton - C

Keim verf - Concreton - C

Concreton-C is een Keim muurverf. Kenmerken zij o.a. beschermende muurverf, waterdamp doorlatende muurverf, silicaat muurverf. Beschermt het beton tegen indringing van agressieve schadelijke stoffen uit de atmosfeer.

€65,90 Meer informatie
Keim verf - Athenit mengkleuren

Keim verf - Athenit mengkleuren

Keim Athenit mengkleuren kunnen in 6 Kg en 24 Kg besteld worden.

€156,00 Meer informatie
Keim verf - Athenit Voorimpregnering

Keim verf - Athenit Voorimpregnering

Keim Athenit Voorimpregnering is verkrijgbaar in 20 Liter verpakkingen.

€179,00 Meer informatie
Keim verf - Lignosil HRP

Keim verf - Lignosil HRP

Keim Lignosil-HRP is een twee componenten houtreparatiepasta voor het vullen van scheuren en gaten in houten flanken. Het product betsaat uit een poeder component en een vloeibaar bindmiddel component.

€75,00 Meer informatie