klantenservice

Keim Kleuren - Exclusief Kleurenkaart

Keim Kleuren - Exclusief Kleurenkaart

Het selecteren van de juiste Keim kleur is een heel belangrijk onderdeel van product keuze. Keim kent vele verschillende kleurenwaaiers. Hieronder treft u de Keim Exclusief Kleurenkaart. Deze kleurwaaier is ook te koop klik hier

Keim verf is direct te bestellen bij Keim-Specialist.nl. Bij uw bestelling is het belangrijk om de kleur die u wilt, duidelijk te vermelden zodat wij de juiste Keim kleur aan u kunnen leveren.

Zo gaat u te werk bij het kiezen van Keim Kleuren:

Kies de kleur welke u graag zou willen. Bij dit kleurvlakje staat een kleurnummer EN een kleur-prijsgroep. U heeft deze (en de volgende gegevens onder) nodig voor het plaatsen van een bestelling.  

  • productnaam
  • hoeveelheid verf die u wenst
  • kleurnummer
  • naam v/d kleurenkaart
  • kleur-prijsgroep

De Exclusief kleuren zijn te bestellen voor de volgende producten:
     

 

Een product wat specifiek op kleur gemaakt wordt kan niet worden geretourneerd. Voor de zekerheid raden we u aan om altijd het technisch datasheet van het product door te nemen. Daarin staat duidelijk vermeld waar het product voor beschikt is, hoe ermee te werken en ook de kleur-mogelijkheden die er zijn. Het is niet standaard dat een product in alle kleuren gemaakt kan worden en de kleuren zijn altijd een indicatie. Wij hebben geen controle op hoe uw beeldscherm is ingesteld.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een Keim kleur,vraag gerust advies van de Keim-Specialist.nl